Verhuur bij Deining

aan zee

Je kunt bij Deining het hele jaar door relaxen en lekker eten. In de zomermaanden staan wij ook voor je klaar met de verhuur van ligbedden, parasols en windschermen. Zodat je optimaal kunt genieten van een comfortabele dag op het strand van Castricum aan Zee, zonder dat je met de warmte hoeft te sjouwen met van thuis meegebrachte spullen. Wij vragen een kleine borg van 2 euro, die je weer terugkrijgt als je de items inlevert op vertoon van je bon, die ook recht geeft op gratis gebruik van het toilet. De verhuur van strandbedjes, parasols en windschermen is bij mooi weer geopend van ’s morgens 9:00 uur tot ’s avonds 19:00 uur.

Dagje strand

Tijdens een stranddag, of na afloop ervan, is het heerlijk om te lunchen, borrelen of ’s avonds te eten bij Deining. Je kunt daarvoor online een tafel reserveren! Parasols, windschermen en strandbedjes kunnen (nog) niet via internet worden geboekt.

Genieten bij Deining

Vamos a la Playa

Als de zon schijnt!

Verhuur van para­sols, wind­schermen en strand­bedjes

Live in the Sunshine! Bij Deining huur je eenvoudig parasols, windschermen en strandbedjes. Geen gesjouw in de hitte met je eigen spullen vanaf huis, maar gewoon een comfortabele stranddag. Ons team staat klaar om je op het strand verder te helpen.

Heb je plannen om richting Castricum aan Zee te komen? Dan hebben we boven in de menubalk een aantal handige snelkoppelingen voor je. Check voor vertrek de weersverwachting en onze webcam of reserveer alvast een tafeltje voor een heerlijke lunch of diner bij Deining. Je bent van harte welkom!

Te warm om te sjouwen? Kom naar Deining.

Pin It on Pinterest