Een zaal huren

aan zee

Ben jij van plan te vergaderen aan zee en wil je daarvoor een zaal huren? Deining heeft vergaderruimten waar in alle rust vergaderd kan worden met groepen van 5 tot 100 personen. Zalen aan het strand met veel daglicht, een eigen terras én uitzicht op zee. Dé geschikte vergaderzaal in een intieme setting of juist geschikt voor een grootschalige presentatie. Uiteraard voorzien van alle moderne vergaderfaciliteiten.

Vergaderzaal Noord-Holland

Vanaf het moment dat je het mooiste strand van Noord-Holland oploopt krijg je een speciaal gevoel van ontspanning. Een dagje vergaderen bij Deining is meer dan alleen een vergaderzaal huren!

Ibiza-zaal

Beleef het echte strandgevoel tijdens je vergadering in onze Ibiza zaal. Deze laidback ruimte is licht en multi inzetbaar. Wij kunnen hier workshops, vergaderingen en presentaties tot 60 personen verzorgen, maar ook gave bedrijfsfeesten tot 200 gasten. De Ibiza zaal beschikt over een eigen bar en heeft een afgesloten terras. Uiteraard met uitzicht op zee!

Opstellingen Ibiza zaal

Beach Lodge

Een plek zoals onze Beach Lodge vind je nergens. De lodge is geschikt voor groepen tot 25 personen. Een vergadering, een kleinschalige presentatie, coaching sessies of zelfs private dining: het past perfect in onze Beach Lodge. In de winter zit je lekker bij het brandend haardvuur en in de zomer sluiten jullie de dag af met een borrel op jullie privéterras.

Opstellingen Beach Lodge

Vergaderen

Op het  strand

Uniek!

Vergader­zaal huren in Castricum aan Zee

Naast de goede bereikbaarheid, volop parkeerruimte, voldoende rust en privacy biedt Deining ook alle faciliteiten als snel en gratis WiFi, flatscreen, flipover, microfoon, verlichtings- en geluidsapparatuur. Enkele vergaderruimten zijn bovendien voorzien van een open haard en een eigen bar en hebben een eigen terras. Dat maakt de juiste zaal huren in Castricum aan Zee wel erg gemakkelijk.

Onze Vergaderarrangementen zijn naar wens uit te breiden. Zo kun je een vergaderzaal huren combineren met compleet verzorgde arrangementen voor de inwendige mens zoals: Ontbijt, Brunch, Lunch, Sandwich buffet, High Tea, High Deining, Borrel, Feest, Barbecue en Diner.

Rust & ruimte. Eigen terras. Lekkere lunch.

Laid back vergaderen

Pin It on Pinterest