Laid back ver­gader­locatie

aan zee

Vergaderen aan zee inspireert. In een omgeving waar je ver kunt kijken en altijd frisse lucht hebt, kom je tot betere ideeën, nieuwe inzichten en lukt het beter om met zakelijke uitdagingen om te kunnen gaan. Laid-back vergaderen betekent dat je, nadat je aan zee hebt geparkeerd, stropdas en hoge hakken in de auto achterlaat en op een relaxte manier met jouw groep tot de beste resultaten komt.

Tussen Alkmaar, Haar­lem & Amster­dam

Als je op zoek bent naar een geschikte vergaderlocatie in het gebied tussen Alkmaar, Haarlem en Amsterdam, kom dan laid-back vergaderen aan zee. Vraag nu Deining om een offerte!

Creatieve ideeën

Door uitzicht op zee

Koffie?

Vergader­locatie Noord-Holland

Ken je dat? Een volle agenda en vergaderen in gebouwen op een industrieterrein, dat door de files in Noord-Holland slecht bereikbaar is. Een vergaderlocatie in gebouwen waar geen raam open kan voor frisse lucht. Zakelijke bijeenkomsten waar geen eind aan lijkt te komen en waar je geen inspiratie van krijgt. Dat kan ook anders! Of het nu gaat om een vergadering, brainstormsessie, presentatie, personeelsbijeenkomst, heidag of teambuilding: frisse zeelucht zal iedereen goed doen. Met inspirerende vergezichten en het voortdurende geluid van de golven. Je kunt letterlijk een stip op de horizon plaatsen en op nieuwe ideeën komen terwijl ondertussen de verse koffie en een heerlijke lunch worden geserveerd door onze medewerkers. Dit en meer maakt Deining tot de ideale vergaderlocatie in Noord-Holland!

Tegen file in. Laid back. Veel parkeerplaats.

Inspirerende vergader­locatie

In Noord-Holland, en dan met name het gebied tussen Alkmaar, Haarlem en Amsterdam, is Castricum aan Zee de perfecte locatie om te vergaderen. Filevrij bereikbaar, volop parkeerplaatsen en veel ruimte om uit te waaien. Strandpaviljoen Deining biedt alle faciliteiten die je nodig hebt. Laat je door ons inspireren!
Ben je een vergadering op locatie aan het voorbereiden? Volg dan Deining via Social Media of schrijf je in voor onze Nieuwsbrief om van het Business @ the Beach News op de hoogte te blijven!

Laid back vergaderen

Pin It on Pinterest