Inspirerende locatie voor vergaderen en bedrijfsuitje

aan zee

Relaxed vergaderen en een stip op de horizon plaatsen: dat maakt Deining tot een inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Bij ons ben je van harte welkom om te vergaderen aan zee, voor een workshop of brainstormsessie. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een perfect verzorgde dag in onze vergaderzalen.

Zakelijk aan de kust van Noord-Holland

Vergaderen in een kantoorgebouw of op een industrieterrein is niet altijd even productief. Kijk eens verder: ga er zakelijk op uit en laat je inspireren door de mooie kust van Noord-Holland!

Aan zee

Krijg je frisse ideeën

Originele beproevingen!

Inspirerende mogelijkheden voor bedrijfsuitjes

De frisse zeelucht geeft letterlijk “lucht”. Geïnspireerd door de ruisende golven en ruime blik op zee komen de mooiste ideeën en plannen tot stand. Vanaf het moment dat je het strand oploopt krijg je een speciaal gevoel van ontspanning. Voor bedrijfsuitjes is het goed om te weten dat je Deining filevrij kunt bereiken en dat Castricum aan Zee beschikt over een grote parkeerplaats. Vergaderen aan de mooie kust van Noord-Holland kan heel goed worden gecombineerd met muzikaal of culinair entertainment en sportieve activiteiten.

Inzicht. Behendigheid. Samenwerking.

Barbecue met hele team

Castricum aan Zee is filevrij bereikbaar en biedt meer dan voldoende parkeerruimte. Dus ook de ideale locatie voor een bedrijfsuitje in Noord-Holland, waarbij een vergadering vaak wordt gecombineerd met culinair entertainment of sportieve activiteiten op het strand.
Deining is de ideale locatie voor een bedrijfsuitje, vergadering, workshop of teambuilding in Noord-Holland. Bekijk hier onze brochure!

Pin It on Pinterest