Deining als

Trouwfeestlocatie

Bij veel bruiloften wordt het na de trouwceremonie en de receptie nog gezelliger als het trouwfeest begint. Bij Deining als locatie op het strand kan dan letterlijk het dak eraf. Muziek, dansen, een drankje, hapje en gezellig praten met familie en goede vrienden: als bruidspaar alles draait om jullie.

Bruiloft aan zee

Denk eens aan Deining als trouwfeest locatie als je droomt over een bruiloft aan zee. Deining wordt hooggewaardeerd door gasten en wij overleggen graag hoe jullie mooiste dag van je leven er uit moet zien!

Feesten tot

in de late uurtjes

Jullie feest!

Trouwfeest op het strand 

Met de ondersteuning van ons team gaan jullie een fantastisch trouwfeest meemaken. Een bruiloft op het strand is sowieso bijzonder, maar bij Deining is een feest ook echt een feest! Met gezelligheid, lekkere muziek en alles tot in de puntjes verzorgd. Afhankelijk van jullie wensen rustig en romantisch of swingend met een knallende afsluiting. Wij denken graag met jullie mee.

De feestzaal, de bar, het terras en de medewerkers van Deining: alles draait tijdens het trouwfeest om jullie. Zon, zee, strand en geluk! Een toptrouwlocatie voor gasten met kinderen. Hét decor voor de mooiste foto’s en video’s. Een trouwfeest bij Deining is het begin van veel gelukkige jaren samen. Neem contact op of kom langs om alle mogelijkheden te bespreken!

Zon gaat onder. Warm zand. Uitzicht.

Perfecte trouw­decor

Castricum aan Zee is om meerdere redenen de ideale trouwfeest locatie. Vanwege de goede bereikbaarheid en de ruime gelegenheid voor parkeren bijvoorbeeld. Maar nog belangrijker voor een prachtig trouwfeest: het decor van zon, zee en strand. De prachtige vergezichten en romantische zonsondergang. En de betrokkenheid van het team van Deining!

Als je een locatie zoekt voor jullie trouwfeest word je graag goed geïnformeerd. Volg daarom het bruidsnieuws van Deining via Social Media of schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!

Just married

Pin It on Pinterest