Deining

Beach Lodge

Een lodge staat, vrij vertaald, voor een gastvrije plek om te verblijven. Dat is precies wat de Beach Lodge van Deining is op het strand van Castricum aan Zee. Maar dan wel een exclusieve plek. De unieke kans om hier te slapen en ’s morgens wakker te worden met het geruis van de golven is voorbehouden aan bruidsparen.

Huwelijks­nacht aan zee

De Beach Lodge van Deining is de ultieme plek om jullie huwelijksnacht romantisch aan zee door te brengen. De lodge is van alle gemakken voorzien en ’s morgens krijgen jullie een heerlijk ontbijt op bed!

Blijven slapen

Op het strand

Samen genieten!

Romantisch trouwen op het strand 

Alles op één locatie: van de ceremonie in ons trouwprieel, tot een perfect georganiseerde trouwreceptie, een intiem of juist groots diner, een uitbundige feestavond tot de overnachting in de Beach Lodge. Bij Deining hoeven jullie je niet te verplaatsen. Het is dé toplocatie om romantisch te trouwen op het strand.

De Deining Beach Lodge staat als bruidssuite de hele dag tot jullie beschikking. Ideaal om je overdag even terug te trekken, op te frissen of verkleden., waardoor jullie huwelijksdag nog relaxter verloopt. Alvast even sfeer proeven? Kom gerust kijken! Waarschuwing: als je eenmaal in de Beach Lodge op bezoek bent geweest, zijn jullie verkocht. Romantisch overnachten in de Deining Beach Lodge maakt jullie huwelijksnacht helemaal compleet. Informeer naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden!

De golven. Ochtendzon. Ontbijt op bed.

Romantische over­nachting

Als je een geweldige dag en fantastisch feest op Toptrouwlocatie Deining wilt afsluiten met een romantische huwelijksnacht op het strand, dan staat onze Beach Lodge tot jullie beschikking. Inclusief de relaxte inrichting, een warm bad en een heerlijk bed. Vanaf het verhoogde terras heb je een prachtig uitzicht op strand en zee!

Jullie trouwlocatie moet natuurlijk aan al je verwachting doen. Deining houdt je daarom graag op de hoogte. Volg ons via Social Media of schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!

Just married

Pin It on Pinterest