Trouwen op het strand

Wat is er mooier dan trouwen op het strand met de wind in je haren? Deining laat al je dromen uitkomen op de mooiste dag van je leven. Sinds 2008 zijn wij een officiële trouwlocatie. Dat betekent dat de ambtenaar van de burgerlijke stand naar Deining komt voor jullie ceremonie. Bij ons kun je elkaar het ‘ja-woord’ geven met je voeten in het zand. 

Trouwen op het strand betekent dat jullie kiezen voor het mooiste decor dat er bestaat: blauwe lucht, uitgestrekt strand en golven op de achtergrond. Het trouwprieel is helemaal met bloemen versierd en de stoelen staan klaar voor jullie gasten. Alles perfect verzorgd door Deining, zodat jullie volop en onbezorgd kunnen genieten van je eigen beach wedding. 

Buiten trouwen

Natuurlijk hebben jullie wensen hoe de mooiste dag van je leven eruit zou moeten zien. Buiten trouwen op het strand is een unieke belevenis en het team van Deining denkt graag met jullie mee!

Als je gaat trouwen, ben je vaak een lange periode bezig met de voorbereidingen. Volg het bruidsnieuws van Deining via Social Media of schrijf je in voor onze Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Trouwen met

Je voeten in het zand

De dag!

Trouwen aan zee

Als je graag wilt trouwen aan zee, dan biedt Deining jullie 1.001 mogelijkheden. Van de ontvangst van jullie gasten en de ceremonie tot de gezellige receptie, het geslaagde trouwfeest en de romantische overnachting in onze Beach Lodge. Alles is gericht op een bruiloft die je normaal alleen in films ziet. 

Deining is een officiële trouwlocatie. Als jullie bij ons trouwen aan zee komt de ambtenaar naar het strand. Honderden bruidsparen gingen jullie voor. Ons team heeft veel ervaring en oog voor alle details voor wat betreft hapjes, drankjes, diner, muziek en aankleding. Het is niet voor niets dat Deining bekend staat als Toptrouwlocatie in Noord-Holland!

Say yes. Voeten in het zand. Alles kan.

Just Married

Pin It on Pinterest