Strandfeest in

Castricum aan zee

Heb je iets te vieren? Organiseer dan je eigen strandfeest in Castricum aan Zee! Als je geslaagd bent voor een opleiding, Sarah of Abraham ziet, 40 jaar getrouwd bent of je vriendinnen wilt uitnodigen voor een babyshower: de ongedwongen sfeer van Deining en de zoute zeelucht maken elk feest compleet.

Organiseer je eigen strandfeest

In Castricum aan Zee kun je bij Deining je eigen strandfeest organiseren. De perfecte locatie voor een verjaardag, trouwdag, babyshower of kinderfeestje.

Every Season

Is Beach Season!

Party time!

Feesten in een ongedwongen sfeer

Bij Deining worden regelmatig evenementen aan zee georganiseerd. Zoals een DJ die rustige ‘Sound of Ibiza’ achtergrondmuziek draait op een mooie zomerdag. Dance events die bezoekers trekken uit heel Noord-Holland. En wielerwedstrijden op het strand, die meetellen voor het NK Mountain Bike. Bekijk de evenementenkalender voor een actueel overzicht.

Feesten. Dansen. Strandrace.

Uiteenlopende events bij Deining

En als je geen reden hebt om zelf iets te organiseren, dan ben je van harte welkom bij de strandfeesten en evenementen die wij organiseren. Want van de zee met haar dansende golven wordt iedereen gelukkig!
Feestlocatie Deining biedt duizend en één mogelijkheden voor jouw strandfeest. Bekijk hier onze Feestbrochure!

Pin It on Pinterest