Eten en drinken

restaurant aan zee

Fijn dat je de weg naar Deining hebt gevonden. Het team in onze keuken en restaurant maakt het je graag naar de zin. Met producten die puur, vers, biologisch, smaakvol en duurzaam zijn. Waar mogelijk komen die producten uit eigen streek. De menukaart biedt ook een ruime keuze aan vegetarische gerechten. Heb je speciale wensen? Laat het ons dan weten. Geniet ook culinair van je bezoek aan Castricum aan Zee.

Lekker uit eten op strand van Castricum

Geniet van koele drankjes en verse gerechten in ons restaurant met groot terras op het strand van Castricum aan Zee.

Smullen met

Mooi uitzicht op zee

Puur!

Van lunch tot High Tea in Castricum

Uit eten gaan in het restaurant van Deining of op ons terras op het strand van Castricum aan Zee is om meerdere redenen een aanrader. De gezelligheid bijvoorbeeld. Onze service met een smile. En de lekkere gerechten die worden bereid met verse en eerlijke (streek)producten.

Zowel ’s zomers als ’s winters kun je kiezen uit vis, vlees en vegetarisch. Je bent het hele jaar door van harte welkom voor onze seizoenspecials, een high tea of een borrel met hapjes. Deining biedt ook een geweldig uitzicht. Vanaf alle tafels proef je relaxte sfeer van strand en zee. Ons restaurant is 365 dagen per jaar geopend.

Dagvers. Streek­producten. Biologisch.

Culinair genieten bij Deining

Onze chef-koks werken graag met verse, streekproducten. Afhankelijk van het seizoen stellen zij de lekkerste gerechten samen. Onze menukaart wisselt regelmatig en biedt een ruime keuze aan gerechten voor iedereen. Bekijk onze aantrekkelijke menukaart of reserveer nu jouw eigen tafel met zicht op zee!
Ook op culinair gebied biedt Deining regelmatig verrassingen. Blijf vrijblijvend op de hoogte via onze Nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest