Deining Castricum

Sinds 1990 heeft Deining Castricum zich ontwikkeld van een strandtent voor de zomermaanden tot het gezelligste strandpaviljoen van Noord-Holland, dat 365 dagen per jaar gastvrij geopend is. Lees alles over onze historie, en nog belangrijker: over onze ambities voor de toekomst.

Op deze pagina vind je alle informatie om jouw bezoek aan Castricum zo aangenaam mogelijk te maken. Van parkeren tot reserveren, van webcam tot onze bijdrage aan duurzaamheid. Volg Deining ook op social media of meld je aan om op de hoogte te blijven via onze maandelijkse nieuwsbrief!

 

 

Van strandtent tot gastvrij paviljoen

Gastvrij is een passende beschrijving van Strandpaviljoen Deining in Castricum aan Zee. Wij zijn 365 dagen per jaar geopend. Je bent van harte welkom!

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van alles wat speelt op het strand? Volg dan Deining via Social Media of schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!

Bij Deining

Voel je je altijd welkom

Relax!

1001 moge­lijk­heden op het strand

Ben je nog niet eerder bij Deining in Castricum aan Zee geweest? Dan moet je dat zeker een keer doen! Deining is dé plek op het strand met 1001 mogelijk­heden. Hier kun je een wandeling beginnen of eindigen, sporten, lekker eten, trouwen, vergaderen of gewoon relaxen. Je wordt 365 dagen per jaar gastvrij ontvangen.

Eerlijk. Ontspannen. Alles mogelijk.

Historie

Deining is in dertig jaar tijd uitgegroeid van een strandtent voor de zomermaanden tot het gezelligste strandpaviljoen langs de kust van Noord-Holland, dat 365 dagen per jaar geopend is. Lees alles over onze historie.

Foto’s & video’s

Er worden altijd veel foto’s en video’s (op)genomen bij Deining. Wij houden daar een archief van bij (mediatheek) en een aantal bijzondere beelden delen wij graag met de bezoekers aan onze website. Bekijk deze impressie.

Verhuur

Als je in de zomermaanden naar het strand gaat, hoef je niet te slepen met parasols, strandbedjes en windschermen. Loop gewoon even naar Deining, waar wij je tegen een geringe vergoeding graag helpen met de verhuur.

Duurzaamheid

Bij Deining staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Dat geldt bijvoorbeeld voor de gerechten die wij serveren, de wijze waarop wij bevoorraad worden en de Green Key voor milieubewuste horecagelegenheden.

Vacatures

Regelmatig zoeken wij nieuwe medewerkers voor in de keuken, de bediening of voor andere functies. Er zijn bij Deining vacatures voor zowel vaste medewerkers als oproepkrachten. Volg de link voor het actuele overzicht.

Blog

Maandelijks schrijven wij een boeiende blog over wat ons bezighoudt of wat het werk bij Deining nu zo leuk maakt. Deze blogs vertellen je meer over ons strand, onze producten, leveranciers en medewerkers.

Buiten de box…

Pin It on Pinterest