Aan de gasten van Deining,

Het kabinet heeft na advies van het RIVM nieuwe maatregelen aangekondigd om besmetting met het Coronavirus tegen te gaan. Deining volgt al deze aanwijzingen strikt op. Zo zullen wij maximaal 80 personen tegelijk in het restaurant en op ons terras toelaten. Tafels en stoelen zijn zodanig gepositioneerd dat onze gasten op voldoende afstand van elkaar kunnen bewegen.

Wij houden de gezondheid van ons personeel extra goed in de gaten en reinigen voortdurend – met desinfecterend schoonmaakmiddel – de punten waar contact met handen plaatsvindt zoals tafels, menukaarten, deurklinken en sanitaire voorzieningen. Hygiëne staat bij Deining altijd op de eerste plaats en in deze omstandigheden besteden wij er nog extra aandacht aan.

Onze gasten vragen wij om het restaurant niet te bezoeken als zij symptomen van Corona hebben. Om contact met geld te vermijden vragen wij om zoveel mogelijk met PIN te betalen.

Dank voor jullie begrip voor deze (tijdelijke) maatregelen. Wij verheugen ons om jullie snel te zien voor een heerlijk bezoek aan het strand en aan Deining!

 

Pin It on Pinterest