High Tea

Castricum aan Zee

De afgelopen jaren heeft de High Tea snel aan populariteit gewonnen. Het is een lichte maaltijd die in de middag wordt gebruikt tussen de lunch en het diner in. De High Tea bestaat uit sandwiches met verschillende soorten beleg en scones met jam en cream. Bij Deining in Castricum aan Zee wordt de High Tea feestelijk gepresenteerd. Gasten kunnen onbeperkt theedrinken en genieten van zeezicht terwijl zij ’s zomers worden opgewarmd door de zon en ’s winters door onze open haard. Het strand leent zich perfect voor een combinatie van uitwaaien en een High Tea bij Deining.

High Tea op het strand reserveren

Laat je eens lekker verwennen met een High Tea op het strand! Bij Deining kun je ontspannen en tegelijk genieten van deze lichte maaltijd. Reserveren voor een tafel met zicht op zee kan eenvoudig online!

There is

Always Time for Tea

Milk?

High Tea met vrien­din­nen

Van oorsprong is High Tea een lichte maaltijd die in het Verenigd Koninkrijk halverwege de middag wordt geserveerd. Daar wordt het Afternoon Tea of Cream Tea genoemd.

Bij Deining serveren wij verschillende soorten thee met scones, muffins, huisgemaakte jams van seizoensfruit, lemon curd, chocoladebroodjes, minestronesoep, quiche, panna cotta, brioche en sandwiches met komkommer, gerookte zalm, ei en truffel, parmaham en paddenstoelen.

Het geheel wordt feestelijk gepresenteerd en je kunt onbeperkt theedrinken en van het mooie uitzicht genieten. High Tea bij Deining is bijzonder in trek, zodat het verstandig is om vooraf te reserveren. Dat kan eenvoudig online, zodat je er zeker van bent dat wij de tafel voor je vrijhouden.

Sweets. Quality time met vrien­din­nen

Pin It on Pinterest