Feestlocatie

aan zee

Er is altijd wel reden voor een feestje. Maar sommige reden geven echt een reden om een feestlocatie op te zoeken: als je 50 wordt bijvoorbeeld, je gouden bruiloft viert of 25 jaar bij dezelfde werkgever in dienst bent. In alle gevallen is Deining in Castricum aan Zee de ideale locatie voor een gezellig en perfect verzorgd feest op het strand.

Feestlocatie op het strand

Organiseer jouw eigen strandfeest bij Deining. Neem contact op om jouw wensen te bespreken. Onze feestlocatie biedt 1.001 mogelijkheden aan zee!

Jarig of jubileum?

Deining denkt mee!

Party time!

Zelf een feestje organiseren

Wil je groots uitpakken met een bekende live band of organiseer je liever een klein en intiem feestje voor een select gezelschap of met een beperkt budget? Bij Deining zit je altijd goed! Goede bereikbaarheid en volop parkeerruimte zijn gegarandeerd, met een decor van zon, zee en strand en alle faciliteiten als een feestzaal, bar, eigen terras.

Is er een reden om een feestje te vieren? Een verjaardag, zilveren of gouden bruiloft of een jubileum? Neem contact op of kom langs bij Deining om alle mogelijkheden te bespreken! Voor een onvergetelijk strandfeest dat de gasten zich nog lang zullen herinneren. Wij denken graag met je mee!

Iets te vieren? Voel je welkom bij Deining.

Alles kan

Natuurlijk ben je van harte welkom in ons restaurant of, bij goed weer, op het terras. Ook biedt Deining verschillende zalen om te huren, zodat de feestlocatie optimaal is afgestemd op het aantal gasten dat je verwacht. De keuken en ons team in de bediening staan klaar om er een heerlijke dag van te maken, waar je zelf onbezorgd van kunt genieten!
Blijf op de hoogte als je een feestlocatie aan zee zoekt. Volg het feestelijk nieuws van Deining via Social Media of schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest