Evenementen

op het strand

Er is in Castricum aan Zee bijna wekelijks wel iets te beleven en in het zomerseizoen vrijwel elke dag. Van Nieuwjaarsduik tot workshops, trouwbeurzen, muziek en wedstrijden voor hardlopers en mountainbikers. Veel van deze evenementen op het strand worden (mede) georganiseerd door Deining.

Events bij Deining

De kalender op de website van Deining geeft een duidelijk overzicht van alle events die de komende periode op het strand van Castricum aan Zee zullen plaatsvinden en hoe je je kunt aanmelden om zelf deel te nemen.

Zelf iets organiseren?

Deining denkt mee!

Feest!

Strandfeesten en andere evenementen

Castricum aan Zee is de ideale locatie voor strandfeesten en andere evenementen. Het strand is goed bereikbaar per fiets en met de auto en de grote parkeerplaats biedt volop ruimte. Er worden bij Deining regelmatig events georganiseerd die je kunt volgen op de evenementenkalender.

Wil je zelf een strandfeest organiseren? Ook dan ben je bij Deining aan het juiste adres. Wij bieden 1.001 mogelijkheden voor een eigen zaal, terras, lunch, borrel en diner en is de ideale locatie als je van onze faciliteiten gebruik wilt maken in combinatie met sport en spel in zee en op het strand.

Unieke locatie? Welkom bij Deining.

Strand­evene­men­ten

Je bent van harte welkom om deel te nemen of gewoon te komen kijken bij bekende evenementen als de Egmond Halve Marathon, MTB-strandraces als Deining D-Day en Egmond-Pier-Egmond, optredens van The Tour (de beste coverband van Nederland) en andere muzikale hoogtepunten.
Je kunt ook op de hoogte blijven van het nieuws over komende events door Deining te volgen op Social Media of in te schrijven voor onze Nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest