Enter­tain­ment

aan zee

Het strand van Castricum aan Zee in het algemeen, en Deining in het bijzonder, biedt heel veel mogelijkheden voor muzikaal, sportief en culinair entertainment. Ideaal om te combineren met een vergadering of bedrijfsuitje. Zo kun je een zakelijke bijeenkomst afwisselen met ontspanning en besluiten met een bijzondere maaltijd en muziek.

Deining werkt daarvoor samen met een groot aantal professionele partners, waaronder Shake Kings en Looping Good op culinair gebied, Surfschool Castricum op sportief gebied en meerdere bands, DJ’s en muzikanten.

Voor feest, vergadering of bedrijfs­uitje

Als jij op het strand een vergadering, bedrijfsuitje of feest wil organiseren waar nog lang over wordt nagepraat, dan denkt Deining graag met je mee over het entertainment. Neem contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak!

Teambuilding

Creëer betere werksfeer

Teamgeest!

Sportief, culinair & muzikaal entertainment

Natuurlijk doet het team van Deining er alles aan om de gasten van jouw feest, deelnemers aan jouw vergadering of teamuitje een onvergetelijk dag op het strand te bieden. Wij werken samen met een goot aantal partners die ieder hun eigen, aantrekkelijke specialiteit hebben. Zij kunnen unieke vormen van entertainment verzorgen als dag-, middag- of avondprogramma. Ideaal voor teambuilding!

De mogelijkheden zijn legio: van dj tot zangeres, als muzikaal entertainment kan helpen om de voetjes van de vloer te krijgen. Van mountainbiken tot kitesurfen op zee als de bijeenkomst een sportief karakter moet hebben. En zelf koken, of juist speciale cocktails of gerechten proeven, als de voorkeur uitgaat naar een culinaire activiteit.

Onze afdeling Sales heeft veel ervaring met entertainment aan zee. Vraag onze Vergaderbrochure aan voor een overzicht of neem vrijblijvend contact op om jouw specifieke wensen te bespreken.

 

MUZIKAAL ENTERTAINMENT
SPORTIEF ENTERTAINMENT
CULINAIR ENTERTAINMENT

Teams strijden. Gave uitjes. Verbindend.

Inspirerende vergader­locatie

In Noord-Holland, en dan met name het gebied tussen Alkmaar, Haarlem en Amsterdam, is Castricum aan Zee de perfecte locatie om te vergaderen. Filevrij bereikbaar, volop parkeerplaatsen en veel ruimte om uit te waaien. Strandpaviljoen Deining biedt alle faciliteiten die je nodig hebt. Laat je door ons inspireren!
Ben je een vergadering op locatie aan het voorbereiden? Volg dan Deining via Social Media of schrijf je in voor onze Nieuwsbrief om van het Business @ the Beach News op de hoogte te blijven!

Laid back vergaderen

Pin It on Pinterest