Borrel & Bites

bij Deining

Wat is er relaxter dan tegen het einde van de middag comfortabel onderuit te zakken in het restaurant, op het terras of de comfortabele stoelen van Deining op het strand? Als het werk gedaan is, de stranddag erop zit, de kinderen spelen in het zand of gewoon omdat het kan? Vraag dan om onze speciale kaart voor Borrel & Bites!

Borrel & Bites als starter

Spreek af op het strand van Castricum met familie of vrienden en doe dan bij Deining een hapje en een drankje als starter. Wij vinden het gezellig als je blijft eten. Een tafel reserveren is handig. Dat kan eenvoudig online!

Proosten

Op het strand

Party time!

Borrel & Bites bij Deining

Bij Deining heb je de keuze uit vier drankenkaarten. Naast onze standaardkaart voor warme en koude dranken hebben wij een speciale Bierkaart, met bieren van de tap (waaronder Peroni, Chouffe Bok, Texels Skuumkoppe en andere bieren) en speciaal bieren in flesjes (waaronder Corona, Duvel, Radler en alocholvrije bieren). Verder kunnen gasten zich laten inspireren door de Wijnkaart en onze kaart met diverse cocktails en gin-tonics.

De keuze uit bites bestaat uit borrelplanken, nacho’s uit de oven, biologisch brood met hummus, alioli of gezouten boter en een allerlei aantrekkelijke hapjes uit onze frituur. Geniet van het goed strandleven bij Deining!

Ontspanning. Lachen. Bijkletsen.

Borrelhapjes met een bite

Laat jouw koude drankje (als het warm is) of je warme borrel (als het koud is) vergezeld gaan door een variatie aan hapjes die lekker zijn, de eerste trek stillen en je op dit uur van de dag weer energie geven. Bij Deining kun je kiezen uit een groot aantal bites, ook voor vegetariërs.
Vind jij onze borrels & bites lekker, en blijf je graag op de hoogte van wat ons team in de keuken bereidt? Volg Deining dan op Social Media of meld je aan voor onze Nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest