Taart & Toost 

bij Deining

Ook voor jullie trouwreceptie halen wij alles uit de kast. Mooi aangekleed en slim ingericht, zodat iedereen zich welkom voelt en jullie alle kans hebben om je uitgebreid door de gasten te laten feliciteren. Er is voor de trouwreceptie een eigen terras beschikbaar met zeezicht en toegang tot het strand. Ideaal voor gasten die hun kinderen meenemen!

Locatie voor trouw­­receptie

Jullie gasten ontvangen met een decor van zon, zee en strand. Deining is de ideale locatie voor een trouwreceptie waar bruidspaar en gasten nog lang aan terug zullen denken. Vraag naar de mogelijkheden!

Echt genieten

Van je eigen bruiloft

Jullie dag!

Trouwreceptie op het strand 

Castricum aan Zee is een hele goede keuze als jullie willen trouwen op het strand. De locatie is goed en filevrij bereikbaar, de grote parkeerplaats biedt plaats aan honderden auto’s en gasten kunnen naar de trouwreceptie bij Deining wandelen via verharde paden. Ideaal voor dames met hoge hakken.

De duinen, het strand en de zee zorgen voor een inspirerend decor. Deining biedt een romantische sfeer om jullie gasten te ontvangen. Ons team laat niets aan het toeval over en staat helemaal tot jullie beschikking!

Say yes. Uitzicht op zee. Alles kan.

Perfect verzorgd

Een bijzondere bruidstaart, speciale muziek of tijdens je trouwreceptie proosten met je beste vrienden en familie met een cocktail in je hand? Als je kiest voor Deining als trouwlocatie houden wij overal rekening mee. Het gaat erom dat jullie maximaal kunnen genieten van de mooiste dag van je leven.

Als je gaat trouwen, ben je vaak een lange periode bezig met de voorbereidingen. Volg het bruidsnieuws van Deining via Social Media of schrijf je in voor onze Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Just married

Pin It on Pinterest